۲۰ مرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۰۳

دژهوت:

11 ميليارد ريال اعتبار صرف تجهيز و نوسازي كشتارگاه بجنورد شد

11 ميليارد ريال اعتبار صرف تجهيز و نوسازي كشتارگاه بجنورد شد

بجنورد - خبرگزاري مهر: شهردار بجنورد گفت: يازده ميليارد ريال اعتبار از محل اعتبارات سفر رهبري و درآمدهاي داخلي شهرداري، صرف نوسازي، تجهيز و بهينه سازي كشتارگاه صنعتي بجنورد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، كيوان دژهوت صبح يكشنبه در بازديد از كشتارگاه صنعتي بجنورد در جمع خبرنگاران، عنوان كرد: كشتارگاه صنعتي بجنورد كه در سال 88 افتتاح شد، بعد از چند سال فعاليت با مديريت بخش خصوصي، دچار مشكلات و نواقص بسياري شده بود.

وي با بيان اينكه اين كشتارگاه در واقع تنها نام آن صنعتي بود، اظهار داشت: متاسفانه پس از چند سال فعاليت تقريبا تمامي دستگاه ها و تجهيزات كشتارگاه صنعتي بجنورد فرسوده و يا خراب شده بود.

دژهوت با اشاره به اقدامات اصلاحی انجام شده در کشتارگاه صنعتی بجنورد، افزود: در اين راستا يازده ميليارد ريال اعتبار از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبري به خراسان شمالي و منابع داخلي شهرداري بجنورد صرف خرید و تجهیز دستگاههای جدید صنعتی، تجهیز تصفیه خانه، ایجاد سالن سرپوشیده ویژه انتظار دام، محوطه سازي و فضاي سبز، بازسازي سردخانه ها و ... شد.

وي با بيان اينكه برای تجهیز کشتارگاه صنعتي بجنورد در سفر رهبري به استان 10 ميليارد ريال اعتبار مصوب شد، اظهار داشت: در فاز نخست بهينه سازي اين كشتارگاه شش ميليارد ريال از محل اين اعتبارات و پنج ميليارد ريال نيز از اعتبارات داخلي شهرداري هزينه شد و قرار است در فاز دوم تجهيز كشتارگاه بجنورد هم چهار ميليارد ريال از محل اعتبارات سفر رهبري و چهار ميليارد ريال نيز از محل درآمدهاي داخلي شهرداري بجنورد هزينه شود.

به گفته شهردار بجنورد در بخش محوطه سازی کشتارگاه صنعتی بجنورد، فضاي سبز اين مجموعه به وسعت چهار هكتار با صرف اعتباری بالغ بر دو میلیارد و 500 میلون ریال ایجاد شده است.

وي اضافه كرد: با اجراي فاز دوم تجهيز و نوسازي كشتارگاه بجنورد، اين كشتارگاه به معناي واقعي صنعتي شده و مي تواند با ظرفيت كامل كشتار و بسته بندي گوشت روزانه 500 راس دام سبك و 100 راس دام سنگين فعاليت كند.

دژهوت در ادامه در مورد مشكل خروج دام زنده از خراسان شمالي و فعاليت كشتارگاه هاي سنتي در استان كه باعث فعاليت با ظرفيت ناقص كشتارگاه بجنورد مي شود نيز اظهار داشت: در اين زمينه بايد دستگاه هاي مختلف وارد عمل شوند و با اتخاذ تصميمات كارشناسي، اين نقايص را برطرف نمايند.

وي همچنين با اشاره به نحوه مديريت كشتارگاه صنعتي بجنورد، عنوان كرد: در سال هاي گذشته كشتارگاه بجنورد توسط بخش خصوصي مديريت مي شد كه ثمره آن مشكلات فراوان اين مجموعه و فرسودگي و از كار افتادن تجهيزات و دستگاه هاي آن بود و به همين دليل نيز از چندي پيش شهرداري بجنورد خود مديريت اين كشتارگاه را به دست گرفت و اجراي عمليات نوسازي و بهينه سازي در آن آغاز شد.

به گفته دژهوت با اين وجود شهرداري بجنورد در پي واگذاري مديريت اين مجموعه به بخش خصوصي بوده و در حال حاضر نيز رايزني براي واگذاري اين كشتارگاه به اشخاص حقيقي و حقوقي خصوصي داراي صلاحيت در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار مهر، کشتارگاه صنعتی بجنورد با ظرفيت كشتار روزانه 500 راس دام سبك و 100 راس دام سنگين در سال 1388 درکیلومتر پنج جاده مشهد در زميني به مساحت شانزده هزار و 500 مترمربع راه اندازي شد.

 

کد خبر 2113279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha